Φαβορί ο Καραγεωργίου για Λεβαδειακό και ψάχνει μία καλή προσθήκη για κέντρο

Δημήτρης Τομαράς
Φαβορί ο Καραγεωργίου για Λεβαδειακό και ψάχνει μία καλή προσθήκη για κέντρο

bet365

Ο 56χρονος Νίκος Καραγεωργίου δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού. Γυρίζει στην ομάδα ο Μαχαίρας και ψάχνεται για οργανωτικό μέσο από το... πάνω ράφι.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα ο Λεβαδειακός πάει για ελληνική λύση στον πάγκο του. Αυτήν την στιγμή ο Καραγεωργίου δείχνει να είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στους Βοιωτούς και ο έμπειρος κόουτς - που έχει περάσει από τον Λεβαδειακό στο παρελθόν - μπορεί να ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι την Τρίτη. Επίσης στους Βοιωτούς θα γυρίσει ο 28χρονος μπακ - χαφ Δημήτρης Μαχαίρας και ενώ κινούνται για μία επιλογή από το... πάνω ράφι για τα δεδομένα τους για την θέση του οργανωτικού μέσου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα