Η μεγάλη προσφορά του Γιαννούλη στον Ατρόμητο

Η μεγάλη προσφορά του Γιαννούλη στον Ατρόμητο

Γιώργος Ντυμένος
Η μεγάλη προσφορά του Γιαννούλη στον Ατρόμητο

bet365

Ο 24χρονος μπακ ήταν εκ των κορυφαίων του Ατρόμητου στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες, τόσο στον ανασταλτικό τομέα όσο και στον δημιουργικό-επιθετικό.
Ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν είναι πλέον κάτοικος Περιστερίου και στον Ατρόμητο «έχασαν» έναν παίκτη... κλειδί της εν γένει λειτουργίας τους. Τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά, καθώς ο 24χρονος συμμετείχε ενεργά στο παιχνίδι τους, ξέχωρα βέβαια από τα ανασταλτικά του καθήκοντα ως αριστερός μπακ. Ας δούμε με τη «γλώσσα των αριθμών» το μέγεθος του κενού που αφήνει, όσο μπορεί στην μπάλα να αποτυπωθεί κάτι τέτοιο, αλλά και το «βάρος» που καλείται να σηκώσει ο αντικαταστάτης του (Κατράνης).
*Ηταν μακράν πρώτος σε εύστοχα γεμίσματα, καθώς είχε τα 31 από τα συνολικά 111 του Ατρόμητου. Δηλαδή το 27,9%.
*Στην «ιεραρχία» των πασέρ της ομάδας ήταν 4ος, πίσω από Μπουσούλατζιτς, Μάντσον και Σάκιτς.
*Απόρροια των δύο παραπάνω είναι και το γεγονός πως μαζί με τον Κουλούρη είναι πρώτος στην κατηγορία με τις περισσότερες ασίστ, καθώς οι δυο τους μετράνε από 3.
*Οι πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες που έπαιρνε γίνονταν.... αντιληπτές και από τους αντιπάλους του και είναι ο παίκτης του Ατρόμητου με τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ (34 από τα 247, 13,7%).
*Ναι μεν δεν σημείωσε κάποιο γκολ, αλλά δοκίμαζε τα πόδια του και είναι 3ος μαζί με τον Μπουσούλατζιτς σε τελικές έξω από τα αντίπαλα καρέ (περισσότερες έχουν μόνο οι Ουγκράι, Κουλούρης).
*Ηταν πρώτος σε κλεψίματα μπάλας, πλην του πορτιέρε Μέγιερι, καθώς μετρά 37, από τα συνολικά 306 της ομάδας (12,1%).
*Πρόκειται για τον 5ο παίκτη του Ατρόμητου σε επεμβάσεις, πίσω μόνο από τους στόπερ Ρισβάνη, Χατζηϊσαϊα, τον γκολκίπερ Μέγιερι και τον Σάκιτς.
Τα παραπάνω «φωνάζουν» πως το κενό του θα είναι πολύ μεγάλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα