Ρεπό και εκτίμηση της κατάστασης των τραυματιών

Ρεπό και εκτίμηση της κατάστασης των τραυματιών

Gazzetta team
Ρεπό και εκτίμηση της κατάστασης των τραυματιών

bet365

Αύριο (22/1) θα αρχίσει την προετοιμασία του ο Άρης ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (27/1) με τον Λεβαδειακό.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Σε πρώτη φάση πρέπει να διευκρινιστεί ποιοι παίκτες θα βρεθούν στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη. Είναι δεδομένη η απουσία των Γιουνές, Βέλεθ, Κωνσταντινίδη, ειδικά ο τελευταίος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ούτως ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού. Προβλέπεται να επιστρέψουν οι Σιώπης, Τόνσο ωστόσο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση υγείας τους θα υπάρξει αφού εξεταστούν από το ιατρικό επιτελείο.

Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Ημέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, την επομένη του αγώνα με την Α.Ε.Λ. στη θεσσαλική πόλη. Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο, Τρίτη, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Η προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα είναι απογευματινή ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (27/01, 15:00), στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα