Σβιντέρσκι: Οι πρώτες στιγμές στον ΠΑΟΚ και το «κύμα» αγάπης στο Instagram (pic&vid)

Σβιντέρσκι: Οι πρώτες στιγμές στον ΠΑΟΚ και το «κύμα» αγάπης στο Instagram (pic&vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Σβιντέρσκι: Οι πρώτες στιγμές στον ΠΑΟΚ και το «κύμα» αγάπης στο Instagram (pic&vid)

bet365

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι ντύθηκε στα «ασπρόμαυρα», έγινε ο 10ος Πολωνός στην ιστορία του ΠΑΟΚ και είδε να… εκτοξεύεται ο αριθμός από τους ακόλουθους στο προφίλ του στο Instagram!

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Λαμία - Παναθηναϊκός (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο ΠΑΟΚ ουδέποτε ανησύχησε για την κατάληξη της μεταγραφικής υπόθεσης του Κάρολ Σβιντέρσκι, όσο και οι Ιταλοί έλεγαν και έγραφαν τι προηγούμενες ημέρες ότι θα καταλήξει στην Τζένοα. Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα το απόγευμα της Κυριακής (20/1) την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού της Γιαγκελόνια, ο οποίος βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου (19/1) στη Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός Πολωνός ποδοσφαιριστής, μιλώντας σε συμπατριώτες του, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές των διαπραγματεύσεων, αλλά όπως είπε είχε, ήδη, πάρει την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ. «Είχα την ευκαιρία να πείσω τον εαυτό μου πριν υπογράψω το συμβόλαιο γιατί ήμουν παρών στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο», ομολόγησε ο Σβιντέρσκι που για πρώτη φορά περνάει τα σύνορα της πατρίδας του και όπως λέει το μοναδικό πρόβλημα στο ξεκίνημα θα είναι η γλώσσα, καθώς τα αγγλικά δεν είναι και το… φόρτε του.

Οι «ασπρόμαυροι» τον υποδέχθηκαν με ένα ακόμη εντυπωσιακό βίντεο και ο ίδιος πείστηκε για την τρέλα των οπαδών του «Δικεφάλου» προτού ακόμη πατήσει το πόδι του στη Θεσσαλονίκη. «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι φανταστικοί. Πολλοί μου έγραφαν μηνύματα πριν γίνει η μεταγραφή. Οι απαιτήσεις θα είναι όντως μεγάλες αλλά ελπίζω ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες τους. Σίγουρα θα είναι δύσκολο να αντικαταστήσω τον Πρίγιοβιτς αλλά πιστεύω ότι θα μπορέσω και εγώ να γίνω σκόρερ στον ΠΑΟΚ», παραδέχθηκε.

Η απόδειξη για το πως οι οπαδοί του «Δικεφάλου» αγκάλιασαν τον 22χρονο ποδοσφαιριστή «κρύβεται» στους αριθμούς των ακόλουθων του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο οποίος αρχικά ήταν «κλειδωμένος», αλλά το «κύμα αγάπης» των φίλων του ΠΑΟΚ τον ανάγκασε να τον ανοίξει μετατρέπoντας σε δημόσιο το προφίλ του.

Μέχρι και το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (18/1) μετρούσε περίπου 3.500 ακόλουθους και αυτή την στιγμή ο αριθμός τους έχει ξεπεράσει τους 12.000, παρουσιάζοντας τέτοιες αυξητικές τάσεις που ούτε ο ίδιος πίστευε και περίμενε να συμβεί από την στιγμή που είπε το «ναι» στον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα