Μπακασέτας: «Ολα τα παιδιά κάνουν εκπληκτική δουλειά»

Μπακασέτας: «Ολα τα παιδιά κάνουν εκπληκτική δουλειά»

Gazzetta team
Μπακασέτας: «Ολα τα παιδιά κάνουν εκπληκτική δουλειά»

bet365

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ στάθηκε στην ομαδική προσπάθεια που γίνεται από τους «κιτρινόμαυρους»
Τα... πάνω της έχει πάρει η ΑΕΚ και σε αυτό στάθηκε ο Μπακασέτας, μιλώντας στη NOVA μετά το αποψινό 3-0 επί του Αστέρα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Στο τελευταίο δίμηνο ήταν πολύ κακές οι εμφανίσεις μας, το ξέραμε και εμείς οι ίδιοι. Ούτε σε μας άρεσε αυτή η εικόνα. Προσπαθήσαμε να το αλλάξουμε πρώτα μέσα από την προπόνηση. Όταν ήρθε η διακοπή μας έκανε πολύ καλό, έχει παίξει ρόλο και η ψυχολογία και η παραπάνω δουλειά που κάνουμε στο προπονητικό κέντρο. Όλα αυτά, έπαιξαν το καθένα ξεχωριστά τον ρόλο του για να αποδίδουμε όσο θέλουμε και αυτό το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζουμε πλέον»
Για την επιστροφή του:
«Είναι πολύ ωραία που επέστρεψα. Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ο προπονητής ξέρει ποια είναι η θέση μου και το γνωρίζει πως αισθάνομαι πιο άνετα και πιο όμορφα στον άξονα. Φαίνεται και μέσα στο γήπεδο, δε μου αρέσει να μιλάω μόνο για μένα, όλα τα παιδιά κάνουν εκπληκτική δουλειά μέσα στο γήπεδο».
Για την ανανέωση του:
«Τέλος καλό, όλα καλά. Δεν ήταν έτσι ακριβώς οι διαφωνίες που είχαν γραφεί, βοήθησαν και κάποιοι άνθρωποι. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω επιστρέψει στην ενεργό δράση».
Για τα δυο θετικά αποτελέσματα:
«Μας δίνουν πάρα πολύ μεγάλη ώθηση αυτά τα δύο θετικά αποτελέσματα. Σήμερα ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και θέλω να πω πως η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη σε έναν φίλαθλο της ομάδας, τον Σάββα, που ακολουθούσε πολύ πιστά και πριν από λίγες μέρες έχασε την ζωή του από ένα ατύχημα. Το αφιερώνουμε αυτή τη νίκη με όλη μας την καρδιά και θέλω να πω δύναμη στην οικογένεια».
Για τους στόχους της ομάδας:
«Είναι λίγο δύσκολα να μιλάμε για τέτοια πράγματα. Μας είναι πολύ δύσκολο να συζητάμε πως στόχος μας είναι η δεύτερη θέση. Αλλά αυτή είναι η κατάσταση, εκεί μπορούμε να θέσουμε τον στόχο μας. Φυσικά και το Κύπελλο είναι πολύ μεγάλος στόχος για μας, να κατακτήσουμε ακόμα έναν τίτλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα