Γιαννούλης: «Ευχαριστώ για όλα» (pic)

Γιαννούλης: «Ευχαριστώ για όλα» (pic)

Gazzetta team
Γιαννούλης: «Ευχαριστώ για όλα» (pic)

bet365

Ο νεαρός μπακ δεν θα συνεχίσει στον Ατρόμητο και μέσω των social media ευχαρίστησε όλους στο Περιστέρι

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί ο Δημήτρης Γιαννούλης και μέσω των social media ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε για 1,5 σεζόν στην ομάδα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ
Ξέρω πως η στιγμή δεν είναι η κατάλληλη μετά από μια ήττα αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτή την οικογένεια για όσα μου πρόσφερε (και ήταν πολλά), σε αυτό το διάστημα που αγωνίστηκα με την φανέλα του Ατρόμητου.
Από τον πρόεδρο κ. Σπανό και τον κ. Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή, τον κ. Κάναντι και το επιτελείο του για όσα μου έμαθαν εντός και εκτός γηπέδου, μέχρι και τους φροντιστές της ομάδας αλλά και όλους τους εργαζόμενους της ομάδας.
Για το τέλος άφησα όλους τους συμπαίκτες με τους οποίους συνυπήρξα σε αυτό το διάστημα και τους ευχαριστώ πραγματικά για όλες τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε! Ευχαριστώ και πάλι για όλα!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα