Κυριακόπουλος: «Τα λάθη δεν συγχωρούνται»

Gazzetta team
Κυριακόπουλος: «Τα λάθη δεν συγχωρούνται»

bet365

Ο μπακ του Αστέρα στάθηκε στα γρήγορα γκολ που δέχθηκαν σήμερα οι Αρκάδες από την ΑΕΚ
Στα γρήγορα γκολ που πέτυχε σήμερα η ΑΕΚ στάθηκε ο Κυριακόπουλος, μετά το ματς του ΟΑΚΑ, όταν και ο μπακ του Αστέρα μίλησε στο Radio Arcadia.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Το παιχνίδι δεν σας έδωσε περιθώρια να κάνετε και πολλά πράγματα σήμερα, στο 11' χάνετε με 2-0:
"Πράγματι, μείναμε πίσω με 2 γκολ νωρίς νωρίς. Δεν είχαμε πολλά περιθώρια αντίδρασης. Είχαμε προετοιμαστεί καλά για το σημερινό. Είχαμε πει να περιορίσουμε τα ατού της ΑΕΚ. Δυστυχώς όμως μας χάλασαν τα σχέδια. Προσπαθήσαμε να σηκώσουμε κεφάλι. Νωρίς μπήκε και το τρίτο γκολ και χάσαμε την ψυχολογία μας. Είπαμε στο ημίχρονο να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και να κρατήσουμε το σκορ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, παίξαμε με την πρωταθλήτρια και τέτοια λάθη δεν συγχωρούνται. Προχωράμε, έχουμε δύσκολα παιχνίδια".
Σας επηρέασε η διάταξη στα πρώτα λεπτά;
"Δεν νομίζω. Δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένα. Δεν θεωρώ ότι κάναμε τακτικά λάθη. Ηταν ατομικά και αυτοσυγκέντρωσης. Δεν μας βγήκαν όσα δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα. Πάθαμε ψυχρολουσία με δύο γκολ στο 8'. Ηταν δύσκολο να αντιδράσουμε. Παίζαμε μια καλή ομάδα στην έδρα της".
Τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα στα επόμενα δύο παιχνίδια;
"Το Κύπελλο είναι στόχος της ομάδας διαχρονικά. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το σημερινό και να ασχοληθούμε μόνο με το παιχνίδι της Τετάρτης. Το σκορ είναι 3-2 και μέσα στην έδρα μας μπορούμε να πάρουμε το παιχνίδι και να προχωρήσουμε. Κοιτάμε τα ματς ένα ένα, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι άλλο. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε, να δουλέψουμε στην προπόνηση και να παρουσιαστούμε καλύτεροι".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα