Έφτασε τις 7 κίτρινες ο Φατιόν, στο όριο ο Ντέλετιτς

Gazzetta team
Έφτασε τις 7 κίτρινες ο Φατιόν, στο όριο ο Ντέλετιτς

bet365

Εκτός για δύο αγώνες της ΑΕΛ θα μείνει ο Άντονι Φατιόν με τον αμυντικό μέσο των «βυσσινί» να συμπληρώνει 7 κίτρινες. Τις τρεις συμπλήρωσε ο Μίλος Ντέλετιτς που βρίσκεται στο όριο.

Ο αγώνας της ΑΕΛ με τον Άρη ήταν και λόγω αγωνιστικού χώρου ιδιαίτερα σκληρός με τέσσερις παίκτες της ομάδας του Τζιανλούκα Φέστα να δέχονται την κίτρινη κάρτα. Συγκεκριμένα «κιτρινίστηκαν» οι Φατιόν, Ντέλετιτς, Σικάβκα και Σετσέροβιτς. Από αυτούς οι δύο τελευταίοι δεν έχουν θέμα, καθώς ήταν η πρώτη τους κάρτα, ενώ ο Ντέλετιτς βρίσκεται στο όριο καθώς έφτασε τις 3 και σε μία ακόμα θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.

Όσον αφορά τον Φατιόν, ο αμυντικός μέσος των Θεσσαλών έφτασε τις 7 και έτσι θα απουσιάσει από δύο ματς της ΑΕΛ, με την ομάδα του να πρέπει να διαλέξει σε ποια παιχνίδια θα τον στερηθεί, από τα 4 επόμενα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα