Παναιτωλικός: «Γρονθοκόπημα από τον προπονητή του ΟΦΗ στη φυσούνα»!

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: «Γρονθοκόπημα από τον προπονητή του ΟΦΗ στη φυσούνα»!

bet365

Τα «καναρίνια» τοποθετήθηκαν επίσημα για τα όσα συνέβησαν στο «Γεντί Κουλέ» και σχολίασαν πως «το ποδόσφαιρο γύρισε δεκαετίες πίσω»
Επίσημη θέση για τα όσα συνέβησαν σήμερα στο «Γεντί Κουλέ» πήρε ο Παναιτωλικός. Με τίτλο «Ήττα και απαράδεκτες καταστάσεις», αφού πρώτα αναφέρθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του στα καθαρά αγωνιστικά δρώμενα της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, στο τέλος κατέληξε τονίζοντας τα εξής: «Στο ημίχρονο του αγώνα ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας δέχτηκε αναίτια, απροειδοποίητη και ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ επίθεση με γρονθοκόπημα από τον προπονητή του ΟΦΗ στη φυσούνα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, παρουσία δεκάδων παριστάμενων, μεταξύ των οποίων και αξιωματούχοι (παρατηρητές, διαιτητές). Απαράδεκτη συμπεριφορά που γυρίζει το ποδόσφαιρό μας δεκαετίες πίσω και δεν διαγράφεται με προσχηματικές «συγνώμες» συνοδευόμενες από ανυπόστατες δικαιολογίες».
Από τα παραπάνω γίνεται προφανές πως στο Αγρίνιο όχι μόνο καυτηριάζουν τα τεκταινόμενα του αγώνα, αλλά και δεν αποδέχονται τη «συγνώμη» που είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα