Πόνσε: «Θέλω να βγω πρώτος σκόρερ, θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι»

Πόνσε: «Θέλω να βγω πρώτος σκόρερ, θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι»

Gazzetta team
Πόνσε: «Θέλω να βγω πρώτος σκόρερ, θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι»

bet365

Ο Εζεκιέλ Πόνσε εμφανίστηκε αποφασισμένος να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας πως περνάει όμορφα στην ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός φορ σκόραρε και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, βοηθώντας την Ένωση να φτάσει στην εύκολη νίκη (3-0) και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στον στόχο του να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στη Super League.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗ NOVA:

Για τα γρήγορα γκολ της ΑΕΚ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα και με τον τρόπο που παίξαμε. Τα γρήγορα γκολ μας έδωσαν ηρεμία και στη συνέχεια απλώς απολαύσαμε το παιχνίδι».

Για το 3-5-2 και ότι έχει από πίσω του, τους Λιβάγια, Μάνταλο, Μπακασέτα: «Αισθάνομαι πολύ καλά όταν έχω τέτοιους παίκτες πίσω μου να με τροφοδοτούν. Μου δίνουν αυτοπεποίθηση και ξέρω ότι ο ένας δουλεύει για τον άλλο».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του: «Αυτό που νιώθω είναι ότι ο τρόπος του παιχνιδιού μου είναι να δουλεύω για την ομάδα. Βοηθώ τους συμπαίκτες μου όπως κι αυτοί εμένα. Έρχονται τα γκολ κι ελπίζω να συνεχίσω».

Για το ενδεχόμενο παραμονής του στην ΑΕΚ: «Υπάρχει μία οψιόν αγοράς. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ. Ο τρόπος που μου συμπεριφέρονται όλοι είναι απίστευτος. Περνώ πάρα πολύ καλά. Θα συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα και θα δούμε στο μέλλον τι θα συμβεί».

Για το αν έχει σκέφτεται τον τίτλο του πρώτου σκόρερ: «Είναι μία προσωπική μου επιθυμία και στόχος να βγω πρώτος σκόρερ. Θα προσπαθήσω να σκοράρω όσο το δυνατό περισσότερο και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Βασικός μου στόχος όμως είναι πάνω απ' όλα να βοηθώ την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα