Μπακάκης: «Παίζουμε πολύ καλύτερα με 3-5-2»

Μπακάκης: «Παίζουμε πολύ καλύτερα με 3-5-2»

Gazzetta team
Μπακάκης: «Παίζουμε πολύ καλύτερα με 3-5-2»

bet365

Στην αλλαγή συστήματος και στην επίδραση που έχει στην απόδοση της ΑΕΚ στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο Μιχάλης Μπακάκης.

Η Ένωση δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει των Αρκάδων με 3-0 και να συνεχίσει με νίκη την πορεία της στη Super League, με τον Έλληνα μπακ να αναφέρεται στη βελτίωση της απόδοσης της ομάδας του λόγω της αλλαγής του συστήματος από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Μπήκαμε πολύ δυνατά στο ματς όπως με τον ΠΑΣ, Έχουμε αλλάξει διάταξη στα τελευταία παιχνίδια και βλέπω πως μας πηγαίνει περισσότερο βάσει χαρακτηριστικών των παικτών μας. Ελπίζω στη συνέχεια να πάμε ακόμη καλύτερα.

Δεν γινόταν να συνεχιστεί αυτή η κοιλιά του τελευταίου 1,5 μήνα. Κάποια στιγμή θα βγάζαμε αντίδραση, τώρα πήραμε δύο δύσκολα παιχνίδια, στα Γιάννινα που είναι μια δύσκολη έδρα και με τον Αστέρα που είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Για τον Μπακασέτα: «Είναι ευχάριστο το ότι γύρισε ο Τάσος, είναι ένας επιθετικός ποδοσφαιριστής, μαχητής, οργανώνει την ομάδα και χρειαζόμαστε τέτοιους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν όλη την ομάδα».

Για τη θέση του: «Η βασική θέση μου είναι δεξί μπακ, μπορώ και σαν αριστερό μπακ και σαν αριστερό στόπερ, το έκανα και πέρσι. Παίζω όπου μου ζητά ο προπονητής μου».

Για τη σημασία της δεύτερης σερί νίκης: «Είναι πολύ σημαντική γιατί δείχνουμε ότι έχουμε διάρκεια, όχι δεν ήταν τυχαίο αποτέλεσμα αυτό με τον ΠΑΣ. Όλοι έχουμε διάθεση και όρεξη να κυνηγήσουμε τις ελπίδες που έχουμε για το πρωτάθλημα. Θα δώσουμε τα πάντα γιατί έχουμε μείνει πολύ πίσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα