Ουζουνίδης: «Βλέπουμε καλά πράγματα»

Ουζουνίδης: «Βλέπουμε καλά πράγματα»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Βλέπουμε καλά πράγματα»

bet365

Ο κόουτς της ΑΕΚ σχολίασε με θετικό τρόπο την αντίδραση της ομάδας του μετά την αλλαγή του συστήματος
Ικανοποιημένος από τη σημερινή εικόνα της ΑΕΚ έμεινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. «Ξεκινήσαμε όπως έπρεπε, μπήκαμε δυνατά στο ματς. Εκμεταλλευτήκαμε και τα στημένα απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο κόντρα στον οποίο ξέραμε ότι έπρεπε να μπούμε καλά από νωρίς και να μην δώσουμε περιθώρια. Έπεσε η απόδοσή μας στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου όταν κοντρολάραμε τον ρυθμό. Στο δεύτερο όμως ήμασταν ακόμη πιο καλοί. Φτιάξαμε περισσότερες, πιο καλές ευκαιρίες αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους 3 βαθμούς και πάλι», είπε αρχικά στη NOVA.
Και συνέχισε. «Μετά την αλλαγή διάταξης βλέπουμε καλά πράγματα μέσα από τα παιχνίδια, βλέπουμε τα λάθη μας και αυτά που πρέπει να βελτιώσουμε αλλά όπως είπα το σημαντικό είναι ότι πήραμε ακόμη μια νίκη και κοιτάμε τη συνέχεια. Σήμερα απέναντί μας είχαμε έναν πιο καλό αντίπαλο απ' ότι την περασμένη αγωνιστική. Ο Αστέρας παίζει καλό ποδόσφαιρο, κρατά τη μπάλα και την κυκλοφορεί. Όλα τα σχήματα έχουν τα συν και τα πλην τους και θα δούμε στην πορεία αν θα κρατήσουμε αυτή ή αν θα έχουμε άλλη εναλλακτική λύση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα