Παυλίδης: «Δεν μπορείς να παίξεις σ’ αυτό το γήπεδο»

Gazzetta team
Παυλίδης: «Δεν μπορείς να παίξεις σ’ αυτό το γήπεδο»

bet365

Ο Μπάμπης Παυλίδης έκρινε ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη στον αγώνα του Άρη με την ΑΕΛ, ενώ στάθηκε και στον αγωνιστικό χώρο.

«Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά δεν μας βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος. Γενικώς δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο σε τέτοια γήπεδο. Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από τη στιγμή που θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα έχοντας ως στόχο την Ευρώπη», είπε. Ο Παυλίδης είναι από τους παίκτες που είχαν ενημερωθεί ότι δεν είναι στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου, χρειάστηκε όμως να αγωνιστεί και σήμερα. Σε σχετική ερώτηση απάντησε: «Εμείς είμαστε επαγγελματίες, κάνουμε την δουλειά μας, όποτε μας ζητηθεί θα βοηθήσουμε. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε την ομάδα».

Μπάσα: «Δεν ήταν η πρώτη φορά»

Για δεύτερη φορά φέτος, ο Μίγκτζεν Μπάσα αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας και ρωτήθηκε σχετικά μετά το παιχνίδι. «Δεν έχω πρόβλημα να παίξω σ’ αυτή τη θέση, το έχω κάνει ξανά στο παρελθόν. Όπου με χρειαστεί ο προπονητής θα παίξω. Το θέμα ήταν ο αγωνιστικός χώρος, είναι από τους χειρότερους που έχω παίξει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα