Έρχεται στην Ελλάδα για την Ξάνθη ο Αμορίμ

Gazzetta team
Έρχεται στην Ελλάδα για την Ξάνθη ο Αμορίμ

bet365

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Γουίλιαμ ντε Αμορίμ βρίσκεται πολύ κοντά στην Ξάνθη, με την άφιξή του στην Ελλάδα να αναμένεται τη Δευτέρα (21/01) ή την Τρίτη (22/01), ώστε να ολοκληρωθούν τα τυπικά της μετακίνησής του στους Ακρίτες.

Πολύ κοντά στην τρίτη μεταγραφή της στη χειμερινή περίοδο βρίσκεται η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, με τον Γουίλιαμ ντε Αμορίμ να είναι ο «εκλεκτός» για την ενίσχυση μεσοεπιθετικά.

Στο περιθώριο του αγώνα με τον Ατρόμητο για τη 17η αγωνιστική επιβεβαιώθηκε πως ο Βραζιλιάνος αναμένεται στην ακριτική πόλη αύριο ή μεθαύριο, ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στα Πηγάδια και να ενισχύσει την Ξάνθη για το δεύτερο «μισό» της σεζόν.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, μετά τους Ντίρεσταμ και Μπαριέντος ο Αμορίμ θα αποτελέσει την τρίτη προσθήκη των Ακριτών για τον Ιανουάριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα