Μασούρας: «Ήρθα στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας»

Μασούρας: «Ήρθα στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας»

Gazzetta team
Μασούρας: «Ήρθα στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας»

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό κορυφαία ομάδα της χώρας, μιλώντας για την επιλογή του να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Χαρακτηριστικά είπε στην Real News:

«Από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψα τη χαρά μου και την ικανοποίησή μου γι΄ αυτήν την εξέλιξη. Όπως είχα πει, κατάφερα να κάνω πραγματικότητα ένα όνειρό μου, να βρίσκομαι στο ρόστερ της κορυφαίας ομάδας στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία.

Επιστροφή χρημάτων* στο ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης και σούπερ αποδόσεις στη Superleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μου αρέσει εδώ που βρίσκομαι και, όπως κάθε παίκτης που ανήκει στο ρόστερ, έτσι κι εγώ θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά, να μαθαίνω ακόμη περισσότερο την ομάδα και το τι θέλει ο προπονητής μας. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω από την πλευρά μου τον σύλλογο. Εχω όρεξη για δουλειά και ελπίζω να καταφέρουμε όλοι μαζί να υλοποιήσουμε τους υψηλούς στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα