Χωρίς τους τιμωρημένους Σιλά και Καμαρά η Ξάνθη

Gazzetta team
Χωρίς τους τιμωρημένους Σιλά και Καμαρά η Ξάνθη

bet365

Δίχως τους τιμωρημένους Σιλά και Καμαρά, τους τραυματίες Ντε Λούκας και Φασίδη και τον νεοαποκτηθένα Ντίρεσταμ θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο η Ξάνθη, με τον Μίλαν Ράσταβατς να ανακοινώνει την αποστολή.

Το Σάββατο το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Ακριτών για την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Για το κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο (19:00), ο Μίλαν Ράσταβατς επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές στην αποστολή: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας, Θυμιάνης, Αλμέιδα, Χατζητερζόγλου, Μελιόπουλος, Κοβάσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτς, Καντά, Μπαριέντος, Γέντρισεκ, Μελισσόπουλος, Κάστρο, Μπρίτο, Σαρπόνγκ.

Απουσιάζουν λόγω καρτών οι Σαλιμό Σιλά και Κασά Καμαρά, ενώ στο στάδιο της αποθεραπείας από τους τραυματισμούς τους είναι οι Ντε Λούκας, Φασίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα