Σαραμαντάς: «Μπορούμε ένα θετικό αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Σαραμαντάς: «Μπορούμε ένα θετικό αποτέλεσμα»

bet365

Ο μπακ του Πανιωνίου τόνισε πως κανείς δεν πρέπει να «ξεγράψει» τους «κυανέρυθρους» ενόψει του αγώνα της Τούμπας
Στην Τούμπα και με αρκετές απουσίες θα παίξει σήμερα ο Πανιώνιος. Ομως ο Σαραμαντάς τόνισε μέσω της NOVA πως ουδείς μπορεί να «ξεγράψει» την ομάδα του.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το αν μπορεί ο Πανιώνιος να πάρει κάτι θετικό στην Τούμπα: "Ο Πανιώνιος μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Κανέναν αγώνα δεν τον παρατάμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρωτοπόρος, όμως και εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάμε για το θετικό αποτέλεσμα".
Για το που θα κριθεί το ματς: "Πιστεύω θα κριθεί στα λάθη που θα γίνουν. Όποια ομάδα δείξει περισσότερες αδυναμίες θα χάσει και τον αγώνα".
Για την πίεση που θα ασκήσει ο ΠΑΟΚ: "Πιστεύω ότι με το πλάνο του προπονητή και όσα έχουμε δουλέψει μέσα στην εβδομάδα θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην πίεση του ΠΑΟΚ και να κάνουμε αυτά που πρέπει".
Για την κατάσταση του Πανιωνίου: "Είμαστε σε καλή κατάσταση, μετά το θετικό αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα, σίγουρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ώστε να καταφέρουμε να αποσπάσουμε πόντους".
Για την δυσκολία του Πανιωνίου στο γκολ: "Το γκολ είναι το δύσκολο στο ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα αν κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας και ένα γκολ είναι αρκετό".
Για το αν είναι και θέμα τύχης τα γκολ: "Δεν είναι θέμα τύχης. Δεν σκοράρουμε πολλά γκολ, αλλά εγώ πιστεύω πως το θέμα είναι να σκοράρεις ουσιαστικά γκολ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα