Αναμονή εξελίξεων με Χατσερίντι

Αναμονή εξελίξεων με Χατσερίντι

Σταύρος Σουντουλίδης
Αναμονή εξελίξεων με Χατσερίντι

bet365

Ο ΠΑΟΚ αναμένει τις επόμενες ώρες να κλείσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η υπόθεση του Γεβχέν Χατσερίντι, για τον οποίο υπάρχει πρόταση.
Ο διεθνής αμυντικός με τις ελληνικές ρίζες δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα στον ΠΑΟΚ και οι δύο πλευρές αναζητούν τη «χρυσή τομή» για το διαζύγιο. Όλα δείχνουν ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από το βράδυ του Σαββάτου ο «δικέφαλος» έχει στα χέρια του πρόταση για την παραχώρησή του.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό από ποια ομάδα, όμως η Ντιναμό Κιέβου είναι μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του ήδη από τα Χριστούγεννα. Ο Χατσερίντι είναι στην αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει, ενώ η περίπτωσή του συνδέεται και με την υπέρβαση που αναζητά ο Σαββίδης για το κέντρο της άμυνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα