Η αποστολή και η 11αδα… ανάγκης του Άρη στη Λάρισα

Η αποστολή και η 11αδα… ανάγκης του Άρη στη Λάρισα

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η αποστολή και η 11αδα… ανάγκης του Άρη στη Λάρισα

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα (20/1, 17:15) στη Λάρισα με τον Σάββα Παντελίδη να μην υπολογίζει τους Σιώπη, Γιουνές, Τόνσο ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Νικολάς Κολάσο.

Εκτός της δυναμικής της Λάρισας, ο Άρης έχει να διαχειριστεί και τα δικά του αγωνιστικά προβλήματα με τις απουσίες τεσσάρων βασικών ποδοσφαιριστών συμπεριλαμβανομένου και του Μπρούνο Γκάμα ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς. Το συγκεκριμένο γεγονός περιορίζει τις επιλογές του Σάββα Παντελίδη. Ο έμπειρος τεχνικός δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα με τη Λαμία.

Το πιθανότερο είναι να δώσει φανέλα βασικού στον Μιχάι Κόρχουτ και φυσικά να κάνει ντεμπούτο ο Ούγγρος ποδοσφαιριστές. Δεληζήσης, Βέλεθ θα είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας και ο Κωνσταντινίδης θα καλύψει τη δεξιά πλευρά. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, επιστρέφει ο Μίγκτζεν Μπάσα ο οποίος θα είναι δίπλα στον Χαβιέ Ματίγια, ενώ ο Νικολάς Μαρτίνες θα αγωνιστεί πίσω από τον Νικολάς Ντιγκινί ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Στα επιθετικά άκρα ουσιαστικά δεν υπάρχουν επιλογές, ο Ματέο Γκαρσία θα παίξει στη δεξιά πλευρά και ο Μενέντεζ στην αριστερή.

Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Α.Ε.Λ. στο «AEL FC Arena» (20/01, 17:15), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (θα αναχωρήσει σε λίγη ώρα για τη Λάρισα), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Fran Velez, Diguiny, Basha, Korhut, Martinez, Matilla, Menendez, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Σταμπουλίδης, Μπαγκαλιάνης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα