Διεκδικεί θέση στην 11αδα ο Κόρχουτ

Διεκδικεί θέση στην 11αδα ο Κόρχουτ

Gazzetta team
Διεκδικεί θέση στην 11αδα ο Κόρχουτ

bet365

Η αγωνιστική κατάσταση του Μιχάι Κόρχουτ ενδέχεται να τον οδηγήσει και στην 11αδα του Άρη στον εκτός έδρας αγώνα (20/1, 17:15) στη Λάρισα.

Xετάφε – Αλαβές με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Ούγγρος αριστερός μπακ έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση (σ. σ. ο τελευταίος του επίσημος αγώνας ήταν ανήμερα των Χριστουγέννων με τη φανέλα της Χαποέλ Μπερ Σεβά) και δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι στους βασικούς έντεκα ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν τον αγώνα στη Λάρισα. Αντιθέτως, δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα αναφορικά με τον Μάρτιν Τόνσο για τον οποίον θα ληφθεί τελική απόφαση στην αυριανή (19/1) τελευταία προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα