Ο Παναθηναϊκός πρόλαβε την Γκρασχόπερς για Αρμενάκα!

Ο Παναθηναϊκός πρόλαβε την Γκρασχόπερς για Αρμενάκα!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ο Παναθηναϊκός πρόλαβε την Γκρασχόπερς για Αρμενάκα!

bet365

Ο Πάνος Αρμενάκας, ο οποίος ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό διάρκειας 2,5 σεζόν, είχε φτάσει μια ανάσα από την Γκρασχόπερς με τους Ελβετούς να παλεύουν μέχρι τέλους για την απόκτηση του.

Xετάφε – Αλαβές με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο «Παναλντίνιο» αναμένεται το βράδυ της Παρασκευής (18/1) στην Αθήνα προκειμένου να περάσει ιατρικά και ακολούθως να παρουσιαστεί από τον Παναθηναϊκό.

Ο 20χρονος εξτρέμ, ο οποίος έπεισε στο διάστημα της δοκιμής του στο Κορωπί τους Δώνη κα Νταμπίζα για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του, έμεινε ελεύθερος από την Ουντινέζε την τελευταία μέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Είναι χαρακτηριστικό πως προτού κληθεί από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για «trials», προπονήθηκε με την Γουέστ Χαμ, υπό την επίβλεψη του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Μια ξεχωριστή εμπειρία για τον «Παναλντίνιο» που μέτρησε τις δυνάμεις του απέναντι στους αστέρες της Premier League, διατηρώντας παράλληλα την φυσική του κατάσταση σε υψηλά επίπεδα.

Στη συνέχεια δέχθηκε πρόσκληση από την Γκρασχόπερς κάνοντας προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Εκείνη την εποχή το μόνο φιλικό που είχε κλείσει ο ελβετικός σύλλογος αφορούσε την U21 ομάδα κόντρα στην U20 της Ελβετίας.

Ο Αρμενάκας χρησιμοποιήθηκε στην αναμέτρηση σκοράροντας δύο γκολ και βγάζοντας μια ασίστ. Οι άνθρωποι της Γκρασχόπερς αμέσως μετά την λήξη του φιλικού και αφού εντυπωσιάστηκαν με όσα είδαν ενημέρωσαν τους ατζέντηδες του πρώην παίκτη της Ουντινέζε πως προτίθενται να τους προσφέρουν συμβόλαιο.

Τελικά το θέμα «πάγωσε» καθώς η Γκρασχόπερς επρόκειτο να αλλάξει χέρια με συνέπεια άπαντες να περιμένουν την έλευση των νέων ιδιοκτητών! Ο Αρμενάκας τελικά κατέληξε στον Παναθηναϊκό, σε ένα περιβάλλον που από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις του έδειξε να «δένει» να αφομοιώνει.

Για την ιστορία, οι «Ακρίδες» επανήλθαν για την απόκτηση του, όμως όπως αποδείχθηκε ήταν πλέον αργά, αφού οι «πράσινοι» είχαν ήδη αποφασίσει να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα