Σε σχολείο για καλό σκοπό οι παίκτες της Λαμίας

Gazzetta team
Σε σχολείο για καλό σκοπό οι παίκτες της Λαμίας

bet365

Την πρώτη της επίσκεψη σε σχολείο της περιοχής για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της ομάδας της Λαμίας, το πρωί της Πέμπτης, αλλά αυτή τη φορά για έναν ιδιαίτερο σκοπό.

Οι Ανέστης Αναστασιάδης, Μάρκο Μπάζιτς, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον Σκαρντοβέλι και ο Ντάνιελ Αντέντζο βρέθηκαν στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, συνοδεύοντας την μικρή Αθανασία.

Η μικρή Αθανασία επέστρεψε μετά από απουσία ενός χρόνου στο σχολείο της καθώς έδινε μάχη με την οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και βγήκε νικήτρια. Οι συμμαθητές της, την υποδέχθηκαν με συγκίνηση αλλά και ιδιαίτερη χαρά, καθώς μπήκε στην τάξη με τους παίκτες της ομάδας, κάτι που ήταν επιθυμία της και φυσικά έγινε με ευχαρίστηση πραγματικότητα.

Οι παίκτες συνομίλησαν αρκετή ώρα με τα παιδιά, μοίρασαν αυτόγραφα και χαμόγελα και προσέφεραν αναμνηστικά δώρα στο σχολείο, μαζί με την μικρή Αναστασία και ευχήθηκαν σε όλα τα παιδιά και τους δασκάλους, καλή χρονιά, με υγεία!!

Ευχαριστούμε τον διευθυντή του σχολείου κ. Τσαμπάκαλο και τους υπόλοιπους δασκάλους για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία τους!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα