Και η Σπόρτινγκ ανακοίνωσε το δανεισμό Μίσιτς

Σταύρος Σουντουλίδης
Και η Σπόρτινγκ ανακοίνωσε το δανεισμό Μίσιτς

bet365

Η ομάδα της Λισαβόνας ανακοίνωσε και αυτή από την πλευρά της, την παραχώρηση του Γιόζιπ Μίσιτς στον ΠΑΟΚ, με τη μορφή δανεισμού, για τον επόμενο χρόνο.

Ο Γιόζιπ Μίσιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ για τον επόμενο ενάμιση χρόνο, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (17/1) από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Από την πλευρά της η Σπόρτινγκ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Κροάτη μέσου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης επισημαίνοντας στο δελτίο Τύπου την ύπαρξη ρήτρα για εξαγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ, μετά το τέλος του δανεισμού του.

«Η διοίκηση του ποδοσφαίρου ανακοινώνει ότι κατέληξε σε συμφωνία με τον Πανθεσσαλονίκειο Αθλητικό Όμιλο Κωνσταντινουπολιτών (ΠΑΟΚ) για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή, Γιόζιπ Μίσιτς, μέχρι το τέλος της περιόδου 2019/2020, με τον ΠΑΟΚ να έχει δικαίωμα αγοράς και οριστικής μεταγραφής», αναφέρει η ανακοίνωση των «λιονταριών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα