Κλείνει και τυπικά του Ντίας, προχωρημένο και του γκολκίπερ...

Κλείνει και τυπικά του Ντίας, προχωρημένο και του γκολκίπερ...

Δημήτρης Τομαράς
Κλείνει και τυπικά του Ντίας, προχωρημένο και του γκολκίπερ...

bet365

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπήρξαν την Πέμπτη από την Αγγλία θα φέρει το αργότερο μέχρι την άλλη εβδομάδα στην Ελλάδα τον Ζιλ Ντίας για να κλείσει και τυπικά. Προχωράει και για κίπερ και επιμονή των Ιταλών για Ντοναρούμα.
Όλα δείχνουν πως θα έχουμε αίσιο τέλος στην περίπτωση του 22χρονου εξτρέμ για τον Ολυμπιακό και όπως σας έχουμε ήδη προϊδεάσει. Ο Ζιλ Ντίας σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση από την Αγγλία αναμένεται το αργότερο μέχρι την άλλη εβδομάδα στην Ελλάδα για να κλείσει και τυπικά ως δανεικός - από την Μονακό όπου ανήκει - με οψιόν αγοράς (σ.σ. η οψιόν ήταν μία στόχευση του Ολυμπιακού και φαίνεται πως θα υπάρχει). Σε σχέση με τον Γκονσάλβες, έτερο winger της Φόρεστ που συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό, δεν φαντάζει τόσο πιθανό να κλείσει δύο περιπτώσεις ο πειραϊκός σύλλογος. Για τον Γκονσάλβες γράφτηκε και πως μπορεί να πιάσει Λιμάνι αλλά και ότι μπορεί να γυρίσει στην Πορτογαλία. Θεωρείται δύσκολο αυτήν την στιγμή να φύγει και ο Φετφατζίδης και ο Ναουέλ για να γίνει αυτό.
Εκτός από το θέμα του Ντίας υπάρχει και το ανοιχτό μέτωπο των γκολκίπερ. Στην Ιταλία επιμένουν για deal με τον Αντόνιο Ντοναρούμα και πως ο Ολυμπιακός θα καλύψει μέρος του συμβολαίου του και κόστος δανεισμού, δίχως να προκύπτει όμως τέτοια επιβεβαίωση από τους ερυθρόλευκους. Στο μεταξύ παραμένουν στο προσκήνιο υποθέσεις όπως των Γιακούποβιτς, Λοντίγκιν ή Κότνικ. Πηγές κοντά στους Πειραιώτες έχουν διαρρεύσει πως έχει προχωρήσει το θέμα του αντί-Γιαννιώτη και ότι υπάρχουν δύο με τρεις περιπτώσεις στο... κάδρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα