Διαψεύδει για Χασάν η Αλ Αχλί

Διαψεύδει για Χασάν η Αλ Αχλί

Gazzetta team
Διαψεύδει για Χασάν η Αλ Αχλί

bet365

Η Αλ Αχλί διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να κινείται για την απόκτηση του Αχμέντ Χασάν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Οι τραυματισμοί των τριών επιθετικών του συλλόγου, Μαρουάν Μοχσέν, Σαλάχ Μοχσέν και Γουαλίντ Αζάρο έφεραν τους Αιγύπτιους προ της ανάγκης ενίσχυσης της επιθετικής τους γραμμής, με τα σενάρια να φέρνουν στο στόχαστρό τους και τον φορ του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν.

Αυτό ωστόσο δεν φαίνεται να έχει δόσεις αλήθειας, με επίσημους αξιωματούχους της Αλ Αχλί να διαψεύδουν το ενδεχόμενο κίνησης για την απόκτησή του παίκτη που ξεκίνησε μάλιστα την καριέρα του από εκεί, πριν μεταγραφεί στην Ευρώπη και τη Ριο Άβε το 2011 και σε ηλικία 18 ετών. Αυτό μάλιστα φαίνεται πως αποτελεί και λόγο για τον οποίο ο σύλλογος δεν δείχνει «ζεστός», αφού, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην πατρίδα του, δεν εκτίμησαν το γεγονός πως είχε «αποδράσει» από την ομάδα Νέων, όπως γράφεται χαρακτηριστικά στο vetogate.com.

Υπενθυμίζεται πως οι Πορτογάλοι έγραψαν πως ο Χασάν εκδήλωσε τάσεις φυγής από τον Ολυμπιακό, λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του, με τον ίδιο να «απαντάει» με tweet, όπου δήλωσε απόλυτα ευτυχισμένος στους Πειραιώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα