Δάρας στο gazzetta.gr: «Συνιδιοκτήτης του Πανιώνιου ο Ζαμάνης»

Θοδωρής Βασίλης
Δάρας στο gazzetta.gr: «Συνιδιοκτήτης του Πανιώνιου ο Ζαμάνης»

bet365

Με προσωπική του δήλωσή του στο gazzetta.gr, ο πρόεδρος του Πανιώνιου, Χρήστος Δάρας ανέφερε πως ο Νίκος Ζαμάνης ήταν, είναι και θα είναι ο συνιδιοκτήτης του Πανιωνίου, μετά την παραίτησή του από τον σύλλογο.

Οι εξελίξεις στο «κυανέρυθρο» στρατόπεδο είναι καταιγιστικές, αφού μια μέρα μετά τα σενάρια περί παραίτησης του Νίκου Ζαμάνη από τη θέση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, αυτή έγινε πράξη το μεσημέρι της Πέμπτης (17/01).

Θέση σχετικά πήρε με προσωπική του δήλωση στο gazzetta.gr ο πρόεδρος του Ιστορικού, Χρήστος Δάρας, που χθες μιλώντας ξανά στο Gazzetta ανέφερε πως αν παραιτηθεί ο Ζαμάνης θα αποχωρούσε κι εκείνος.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο Νίκος ήταν, είναι και θα είναι συνιδιοκτήτης του Πανιωνίου». Υπενθυμίζεται πως στην ανακοίνωση παραίτησης, ο Ν. Ζαμάνης επικαλέστηκε διαφορά φιλοσοφίας με τον Χ. Δάρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα