Με Ντίρεσταμ η προπόνηση της Ξάνθης (pic)

Gazzetta team
Με Ντίρεσταμ η προπόνηση της Ξάνθης (pic)

bet365

Με τον Μίκαελ Ντίρεσταμ να συμμετέχει για πρώτη φορά στην προπόνηση η Ξάνθη συνέχισε την προετοιμασία της ενόψει Ατρόμητου (20/01, 19:00).

Ο 27χρονος Σουηδός πρώην αμυντικός της Κάλμαρ ανακοινώθηκε την Τετάρτη (16/01) και μια μέρα αργότερα βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Ακριτών, ακολουθώντας για πρώτη φορά το πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Μίλαν Ράσταβατς.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε τομείς της κατοχής μπάλας και της τακτικής μετά την προθέρμανση ενεργοποίησης του νευρομυικού συντονισμού και το αερόβιο τρέξιμο.

Τα ατομικά τους προγράμματα συνέχισαν οι Ντε Λούκας και Φασίδης, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Σιλά και Καμαρά για την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής με τους Περιστεριώτες στα Πηγάδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα