ΠΑΟΚ: Έχει το 2ο μεγαλύτερο ποσοστό νικών στον κόσμο!

ΠΑΟΚ: Έχει το 2ο μεγαλύτερο ποσοστό νικών στον κόσμο!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Έχει το 2ο μεγαλύτερο ποσοστό νικών στον κόσμο!

bet365

Με ποσοστό 93% ο «Δικέφαλος» είναι στη 2η θέση των ομάδων με το μεγαλύτερο ποσοστό νικών στα πρωταθλήματα του κόσμου, μόλις μια μονάδα πίσω από την PSV.

Το bwin Tennis Leaderboard με εντυπωσιακά έπαθλα* ξεκίνησε! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. | 21+

Η εντυπωσιακή και αήττητη πορεία του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίζεται να αποτυπώνεται με τον πλέον εμφατικό τρόπο στην κατηγορία των ομάδων με τα καλύτερα ποσοστά νικών στα πρωταθλήματά τους.

Με σερί 14 νικών και 1 ισοπαλίας, στους 15 αγώνες της Σούπερ Λίγκας, ο «Δικέφαλος» βρίσκεται αυτή την στιγμή στη 2η θέση της σχετικής λίστας, μόλις μια ποσοστιαία μονάδα πίσω από την PSV Αϊντχόφεν, που μετράει 16 νίκες και 1 ήττα σε 17 αγώνες του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πιο ψηλά από ομάδες όπως η Γιουβέντους (17 νίκες, 2 ισοπαλίες) και η Παρί Σεν Ζερμέν (16 νίκες, 2 ισοπαλίες).

Οι ομάδες με το καλύτερο ποσοστό νικών σ’ ολόκληρο τον κόσμο:

1. PSV Αϊντχόφεν: 94%

2. ΠΑΟΚ: 93%

3. Γιουβέντους: 90%

4. Παρί Σεν Ζερμέν: 89%

5. Γιουνγκ Μπόις: 89%

6. Αγιαξ: 88%

7. Πόρτο: 88%

8. Σάλτσμπουργκ: 83%

9. Liverpool: 82%

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα