Κανονικά με Παναιτωλικό ο Γιαννούλης

Κανονικά με Παναιτωλικό ο Γιαννούλης

Gazzetta team
Κανονικά με Παναιτωλικό ο Γιαννούλης

bet365

Ο Κώστας Γιαννούλης προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη (17/01) και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό (20/01, 15:00).

Το bwin Tennis Leaderboard με εντυπωσιακά έπαθλα* ξεκίνησε! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. | 21+

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των Ομιλιτών με ευχάριστα νέα για τον προπονητή της ομάδας, αφού το πρόβλημα που αντιμετώπισε την Τετάρτη ο νεοαποκτηθείς αριστερός μπακ αποδείχθηκε επιπόλαιο και υπολογίζεται κανονικά για τον κρίσιμο αγώνα με τα «καναρίνια» την Κυριακή.

Κατά τ' άλλα ο Μανώλης Παπαστεριανός συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Βαγγέλης Πλατέλλας προπονήθηκε στο γυμναστήριο, επειδή το πρωί, μαζί με τον Παπαστεριανό, βρέθηκε στο 47ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (18/01, 15:00) στο Γεντί Κουλέ, αφού ο αγωνιστικός χώρος στο ΒΑΚ είναι αρκετά επιβαρυμένος από την έσχατη κακοκαιρία και δεν μπορεί να φιλοξενήσει τους παίκτες των Κρητικών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα