Πήρε Σεργκελασβίλι ο ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Πήρε Σεργκελασβίλι ο ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο διεθνής Γεωργιανός Λάσα Σεργκελασβίλι είναι η επόμενη μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται ήδη στα Γιάννενα όπου και ολοκλήρωσε την συμφωνία.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τον Δημήτρη Μάνο οι Ηπειρώτες συμφώνησαν σε όλα με τον διεθνή Γεωργιανό αριστερό μπακ-χαφ, Λάσα Σεργκελασβίλι, ο οποίος βρίσκεται ήδη στα Γιάννενα όπου και υπέγραψε με τους Ηπειρώτες.

Ο 27χρονος άσος βρισκόταν στην FK Rīgas της Λετονίας τα δύο τελευταία χρόνια από την οποία αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες, ενώ πριν αγωνιζόταν στην πατρίδα του σε Ντιναμό Τιφλίδος και Σαμτρέντια. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γεωργίας με την οποία μετράει επτά συμμετοχές και μπορεί να καλύψει τόσο την θέση του μπακ όσο και του χαφ.

Η απόκτηση του Λάσα Σεργκελασβίλι δεν επηρεάζει την πιθανή απόκτηση του Γιόνασεν ο οποίος παρά το γεγονός πως δεν είναι ακόμα έτοιμος και θα παραμείνει εκτός για περίπου 20 με 25 ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα