Δύο εβδομάδες εκτός ο Κουρμπέλης

Gazzetta team
Δύο εβδομάδες εκτός ο Κουρμπέλης

bet365

Η ίωση συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στον Παναθηναϊκό, με τον Έργκις Κάτσε να είναι το τελευταίο θύμα της. Δύο εβδομάδες εκτός ο Κουρμπέλης, επιστρέφουν Κολοβέτσιος, Μακέντα.

Το bwin Tennis Leaderboard με εντυπωσιακά έπαθλα* ξεκίνησε! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. | 21+

Δεν λένε με τίποτα να ησυχάσουν στον Παναθηναϊκό από τα κρούσματα της ίωσης που ταλαιπωρούν τους "πράσινους".

Χθες ήταν οι Ουσμάν Κουλιμπαλί και Δημήτρης Κολοβέτσιος που πρόσθεσαν τα ονόματά τους στην λίστα των... θυμάτων και σήμερα υπήρξε αυτό του Έργκις Κάτσε.

Το ευχάριστο πάντως είναι πως ο Έλληνας στόπερ ήταν πολύ καλύτερα και το απόγευμα αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στο Κορωπί, όπως και ο Κίκο Μακέντα που έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Από εκεί και πέρα, ο Ινσούα συνέχισε με θεραπεία και γυμναστήριο όπως και ο Αποστολάκης, ενώ Πούγγουρας, Κότσαρης και Κουρμπέλης, έκαναν θεραπεία και γυμναστήριο.

Όσον αφορά τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, αυτός θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει οτι θα χάσει τα επόμενα τρία ματς των "πράσινων".

Τα δύο με την Λαμία την επόμενη εβδομάδα για πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά και αυτό με την Λάρισα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα