ΑΕΚ: Μέσα ο Μπακάκης, εκτός Λιβάια και Γαλανόπουλος

ΑΕΚ: Μέσα ο Μπακάκης, εκτός Λιβάια και Γαλανόπουλος

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Μέσα ο Μπακάκης, εκτός Λιβάια και Γαλανόπουλος

bet365

Ο Μιχάλης Μπακάκης προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο το ίδιο δεν συνέβη με τους Μάρκο Λιβάια και Κώστα Γαλανόπουλο. Πρόβλημα κατά τη διάρκεια της προπόνησης με τον Γιάννη Γιαννιώτα.

Το bwin Tennis Leaderboard με εντυπωσιακά έπαθλα* ξεκίνησε! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. | 21+

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα μπορεί να υπολογίζει στον Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος ξεπέρασε το θλαστικό τραύμα που αντιμετώπιζε από τον αγώνα στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ, καθώς προπονήθηκε κανονικά.

Αντίθετα από το κανονικό πρόγραμμα της Πέμπτης απουσίαζαν ξανά οι Λιβάια και Γαλανόπουλος. Ο Κροάτης επιθετικός λόγω μιας σύσπασης στον τετρακέφαλο συνέχισε θεραπεία, ενώ έκανε και ατομικό, ενώ ο Έλληνας μέσος ακολούθησε και σήμερα συντηρητικό πρόγραμμα λόγω της οσφυαλγίας που τον ταλαιπωρεί.

Βέβαια, δεν έλειπαν και τα απρόοπτα, καθώς κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Γιάννης Γιαννιώτας ένιωσε μια σύσπαση στον δεξιό δικέφαλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα της Παρασκευής στις 17:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα