Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Γκονζάλβες και όχι τον Ντίας στον Ολυμπιακό!

Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Γκονζάλβες και όχι τον Ντίας στον Ολυμπιακό!

Αντώνης Σαούλης
Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Γκονζάλβες και όχι τον Ντίας στον Ολυμπιακό!

bet365

Tην ώρα που οι Αγγλοι έγραφαν για την μεταγραφή του Ζιλ Ντίας στον Ολυμπιακό, οι Πορτογάλοι τόνιζαν πως ο εκλεκτός του Μαρτίνς είναι ο Ντιόγκο Γκονζάλβες.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ολυμπιακός – Χίμκι και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μπέρδεμα ή πληροφορία; Τις τελευταίες μέρες οι πληροφορίες που προκύπτουν από το Νησί είναι πως ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Ζιλ Ντίας από τη Νότιγχαμ για να καλύψει την θέση του εξτρέμ στους «ερυθρόλευκους». Ταυτόχρονα όμως με τα «θέλω» του Ολυμπιακού υπήρξαν κι αλλαγές στην Φόρεστ. Με αλλαγή προπονητή και τον Μάρτιν Ο'Νιλ να θέλει ν' αξιολογήσει το ρόστερ.

Οι Πορτογάλοι όμως έφεραν νέο σενάριο στην δημοσιότητα. Πιο συγκεκριμένα στην σημερινή της έκδοση η «A BOLA» γράφει πως ο εκλεκτός του Μαρτίνς από τη Νότιγχαμ δεν είναι ο Ζιλ Ντίας, αλλά ο Ντιόγκο Γκονσάλβες. Ο 21χρονος εξτρέμ (ο οποίος κι αυτός έχει ατζέντη τον Μέντες) είναι δανεικός από την Μπενφίκα στη Νότιγχαμ και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Ολυμπιακός θέλει τον Πορτογάλο δανεικό μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Γκονσάλβες έχει αγωνιστεί σε μόλις 7 παιχνίδια φέτος (σε αντίθεση με τον Ζιλ Ντίας ο οποίος έχει 23 συμμετοχές). Μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν αυτές οι υποθέσεις μετά και την αλλαγή προπονητή στην Φόρεστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα