Ερχεται ο Ριβέρο, περιμένουν Γαρουφαλιά στον Απόλλωνα Σμύρνης

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ερχεται ο Ριβέρο, περιμένουν Γαρουφαλιά στον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Στον Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζουν την ενίσχυσή τους μετά τον Ναζλίδη, με τους Ριβέρο και Γαρουφαλιά να είναι σε πρώτο πλάνο. Ούτε που ακούν για παραχώρηση του Τόμας Μπενιντέλι στην Ριζούπολη.

Στο Μπαρτσελόνα – Λεβάντε ο Λιονέλ Μέσι σκοράρει πρώτος σε εκπληκτικές αποδόσεις. Νέο Pamestoixima.gr. Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Όπως σας γράψαμε, ο 27χρονος επιθετικός από την Αργεντινή Χερμάν Ριβέρο ενδιαφέρει τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι συζητήσεις με τον παίκτη, που ανήκε τελευταία στην Ντιφενσόρ, όχι μόνο είναι σε προχωρημένο στάδιο αλλά αναμένεται σήμερα το βράδυ στην Ελλάδα. Η υπόθεση προς το παρόν δεν είναι απλή ωστόσο αλλά οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση.

Επίσης, ο 25χρονος μέσος Ηρακλής Γαρουφαλιάς αναμένεται κι αυτό να γίνει κάτοικος Ριζούπολης, ως δανεικός από τον Ατρόμητο. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει καταθέσει πρόταση και περιμένει το «ναι» από την ομάδα του Περιστερίου.

Όσον αφορά στις φήμες περί ενδιαφέροντος του Αστέρα για τον Τόμας, κάτι τέτοιο αφενός δεν προκύπτει από την πλευρά των Αρκάδων, ενώ ο Βραζιλιάνος έχει διετές συμβόλαιο με τον Απόλλων και το μόνο δεδομένο είναι πως δεν έχουν καμία διάθεση να τον χάσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα