ΠΑΟΚ: Ο Γιόζιπ Μίσιτς στο μικροσκόπιο (vid)

ΠΑΟΚ: Ο Γιόζιπ Μίσιτς στο μικροσκόπιο (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Γιόζιπ Μίσιτς στο μικροσκόπιο (vid)

bet365

Σε εικόνα και με ανάλυση των χαρακτηριστικών του, δείτε ποιος είναι ο Κροάτης μέσος που απέκτησε ο ΠΑΟΚ δανεικό από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τους επόμενους έξι μήνες.

Σοσιεδάδ – Μπέτις με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Γιόζιπ Μίσιτς ήρθε το βράδυ της Τετάρτης (16/1) στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Πέμπτης (17/1) πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόκτηση του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τη μορφή δανεισμού και «οψιόν» αγοράς ύψους 2.000.000 ευρώ το καλοκαίρι.

Ο Κροάτης μέσος μέτρησε μόλις 10 συμμετοχές στον ένα χρόνο που βρέθηκε στην Πορτογαλία εκ των οποίων οι 3 συμμετοχές, με μόλις 72 λεπτά, την τρέχουσα σεζόν. Μετά την άφιξη του Μάρσελ Κάιζερ δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ, ενώ με την επιστροφή του Φραντσίσκο Γκεράλδες και την αγορά του Ντουμπιά, περιορίστηκε ο χώρος.

Δείτε όμως, στην ανάλυση από την ομάδα του repress.gr ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Κροάτη μέσου, ο οποίος δεν είναι το λεγόμενο «εξάρι», αλλά πλησιάζει περισσότερο στο «οκτώ». Αλλωστε, ο Λουτσέσκου δεν «καίγεται» για «εξάρι»…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα