Το μήνυμα της Γελένα σε Βράνιες: «Θέλω να με καβαλήσεις» (pic)

Το μήνυμα της Γελένα σε Βράνιες: «Θέλω να με καβαλήσεις» (pic)

Gazzetta team
Το μήνυμα της Γελένα σε Βράνιες: «Θέλω να με καβαλήσεις» (pic)

bet365

Nέο μήνυμα της Καρλέουσα προς τον Βράνιες δείχνει πως η γνωστή τραγουδίστρια δεν έκανε τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ μόνο να... κλαίει!

Νομίζατε ότι θα ηρεμήσουμε από τους Καρλέουσα Γελένα και Βράνιες; Όχι!

Μετά το ραπάρισμα του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού, είδε το φως της δημοσιότητας νέο μήνυμα. Αυτή τη φορά, η Καρλέουσα δεν λέει «όχι» στον Βράνιες, ούτε τον αποκαλεί «μικροτσούτσουνο», ούτε πως δεν θα κοιμηθεί μαζί του.

Η γνωστή τραγουδίστρια τού έστειλε το εξής ερωτικό μήνυμα:

«Πόσο σε θέλω τώρα. Πόσο παθιασμένα. Πως θα πάρω το σκληρό κ..ι σου τώρα; Το θέλω αμέσως στο στόμα μου και να τα καταπιώ όλα και μετά θα σε αφήσω να ξεκουραστείς.

Και μόλις αποκοιμηθώ, θέλω να χώσεις τη μύτη σου κάτω και να γλείψεις τα χείλη μου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τότε θα είμαι πολύ ανώμαλη στο σπίτι και θα ουρλιάζω. Και μετά θέλω να με καβαλήσεις σκληρά σαν να είμαι πραγματική τσ...α.

Επειτα να μου επιτρέψεις να αλλάξω θέση για να μπεις βαθύτερα, όπως όταν ξεκινήσαμε, και μετά σαν τρελοί να με πιάσεις με τα δύο σου χέρια και να μου λες πως είμαι η σκύλα σου και να με παίζεις περισσότερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα