Ενας 19χρονος με δύο χιαστούς στο ίδιο πόδι ο τυχερός στην πίτα του Αστέρα (pics & vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ενας 19χρονος με δύο χιαστούς στο ίδιο πόδι ο τυχερός στην πίτα του Αστέρα (pics & vid)

bet365

Η κοπή της πίτας του Αστέρα είχε τέσσερα φλουριά, τέσσερις τυχερούς και μια ξεχωριστή ιστορία! Ο Μανώλης Ντίνε που το 2018 έπαθε δύο χιαστούς μπορεί να περιμένει από το 2019 καλύτερες μέρες.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Αστέρας Τρίπολης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη του πίτα, εκεί όπου μεγάλος τυχερός ήταν ο 19άχρονος Μανώλης Ντίνε που έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, κέρδισε το φλουρί στην πρωτοχρονιάτικη πίτα που έκοψε η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ το βράδυ της Τετάρτης (16/01). Το φλουρί έτυχε επίσης σε Μαρκ Φερνάντεθ, Χρήστο Αλμπάνη και Γιώργο Πριόνα (υπεύθυνος αποκατάστασης).

Ο Γιώργος Μποροβήλος κατά την ομιλία του έστειλε τις ευχές του για το νέο έτος και τόνισε πως «ο Αστέρας είναι μια οικογένεια, πως όλοι μαζί ως ομάδα μπορούν θα πετύχουμε τους στόχους, οι οποίοι φτάνουν για ακόμη μία φορά μέχρι την ευρωπαϊκή έξοδο και την κατάκτηση ενός τίτλου».

Παράλληλα, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τον Μανώλη Ντίνε.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Κενές έστειλε κι αυτός τις ευχές του, ενώ ο Γιώργος Παράσχος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το ότι είναι στο τιμόνι της ομάδας.

Ευχές έστειλε κι ο αρχηγός της ομάδας Ματίας Ιγκλέσιας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα