Με Αμπιντάλ και Σεγκούρα στη La Masia ο Πάντος!

Gazzetta team
Με Αμπιντάλ και Σεγκούρα στη La Masia ο Πάντος!

bet365

Δυο πρώην του Ολυμπιακού και νυν της Μπαρτσελόνα συνάντησε στη Βαρκελώνη ο παλαίμαχος άσος της ομάδας του Πειραιά.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ολυμπιακός – Χίμκι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της Μπαρτσελόνα Χοσέ Σεγκούρα αλλά και με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ερίκ Αμπιντάλ είχε στη Βαρκελώνη ο Τάσος Πάντος.

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και μετέπειτα προπονητής της Ακαδημίας του είναι στην πόλη της Καταλονίας όπου θα περάσει μια εβδομάδα στην Λα Μασία καλεσμένος του Ερνέστο Βαλβέρδε και τους πρώτους ανθρώπους που είδε εκεί ήταν ο Σεγκούρα με τον Αμπιντάλ.

Τους τρεις συνδέει η θητεία τους στον Ολυμπιακό και ειδικά με τον Σεγκούρα ο Τάσος Πάντος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις. Φυσικά θέμα συζήτησης ήταν και ο Ολυμπιακός!

Στη Βαρκελώνη είναι αυτές τις ημέρες και ο Ριβάλντο ο οποίος είχε φυσικά συνάντηση και με τους Έλληνες προπονητές που είναι στην Ακαδημία της "Μπάρτσα" αυτές τις ημέρες, καθώς πλην του Πάντου, είναι ο Τάσος Θέος, ο Βαγγέλης Κουτσογιάννης και η Κατερίνα Φαλίδα, οι οποίοι όλοι τους έχουν θητεύσει στον Ολυμπιακό.

Τις επόμενες ημέρες ο "Παντούρου" θα συναντήσει τον τελευταίο του προπονητή στον Ολυμπιακό, τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα