Τα «θέλω» του Βαρέλα και το χάσμα με ΠΑΟΚ

Τα «θέλω» του Βαρέλα και το χάσμα με ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Τα «θέλω» του Βαρέλα και το χάσμα με ΠΑΟΚ

bet365

Στις πρώτες επαφές ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Φερνάντο Βαρέλα καταγράφηκε μια απόσταση στο οικονομικό, η οποία παρά την αισιοδοξία περί συμφωνίας, παραμένει μεγάλη…

Θα πάρουν νίκες οι Σαουθάμπτον, Σεβίλλη και Ρεάλ Μαδρίτης; Στο νέο Pamestoixima.gr τα φαβορί παίζουν σε σούπερ αποδόσεις.

Μπορεί αυτό που έβγαινε προς τα έξω το προηγούμενο διάστημα να έδειχνε πως ΠΑΟΚ και Βαρέλα είναι πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία, με τους «ασπρόμαυρους» να προσφέρουν τριετές (2+1) συμβόλαιο στον κεντρικό αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι, ωστόσο οι μέρες περνούν και το χάσμα να παραμένει μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο 31χρονος αμυντικός θέλει να εξαργυρώσει τις πολύ καλές εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά το ποσό που βάζει δίπλα στο νέο συμβόλαιο δεν βρίσκει σύμφωνη τη διοίκηση.

Το «θηρίο» αμείβεται με 500.000 ευρώ το χρόνο, σαφώς παίρνει τα λιγότερα χρήματα από πολλούς συμπαίκτες του, ωστόσο ζητάει τριπλασιασμό των ετήσιων απολαβών του, με την αρχική πρόταση του ΠΑΟΚ να κάνει λόγο για αύξηση 50% και να φτάνει τις 750.000 ευρώ. Ασφαλώς και υπάρχει διάθεση μέσα από τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις να φτάσουν οι δύο πλευρές πιο κοντά, αλλά η διαφορά αυτή την στιγμή είναι σημαντική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα