«Πράσινο φως» για την επανέναρξη των εργασιών στην Αγιά Σοφιά

«Πράσινο φως» για την επανέναρξη των εργασιών στην Αγιά Σοφιά

Gazzetta team
«Πράσινο φως» για την επανέναρξη των εργασιών στην Αγιά Σοφιά

bet365

Η Επιθεώρηση Εργασίας έδωσε και εγγράφως την άδεια για την επανέναρξη των εργασιών στην Αγιά Σοφιά έπειτα από τον θάνατο του άτυχου εργάτη πριν από μία εβδομάδα.

Ο θάνατος του άτυχου εργάτη στο εργοτάξιο της Αγιά Σοφιάς πριν από μία εβδομάδα είχε οδηγήσει σε προσωρινή διακοπή των εργασιών για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος των μέτρων ασφαλείας στο εργοτάξιο.

Η Επιθεώρηση Εργασίας έχοντας ολοκληρώσει με όλους τους ελέγχους επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης το εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας και έδωσε και εγγράφως το «οκ» για τη συνέχιση των εργασιών, πιστοποιώντας ότι υπάρχει πλήρης συμμόρφωση της εργολήπτριας εταιρίας με όλες τις διατάξεις για τα μέτρα ασφαλείας.

Έτσι, έπειτα από αυτή την εξέλιξη, οι εργασίες εκτελούνται ξανά κανονικά στο εργοτάξιο.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ περιμένει επίσης τα επίσημα πορίσματα των Αρχών και την ολοκλήρωση των ερευνών για τον θάνατο του εργάτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα