Επανεξετάζεται η περίπτωση του Σεν

Επανεξετάζεται η περίπτωση του Σεν

Βασίλης Βλαχόπουλος
Επανεξετάζεται η περίπτωση του Σεν

bet365

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μπρούνο Γκάμα και η ανάγκη ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής επαναφέρει στον Άρη την περίπτωση του Βολκάν Σεν χωρίς όμως να αποτελεί προτεραιότητα.

Θα πάρουν νίκες οι Σαουθάμπτον, Σεβίλλη και Ρεάλ Μαδρίτης; Στο νέο Pamestoixima.gr τα φαβορί παίζουν σε σούπερ αποδόσεις.

Ο 31χρονος Τούρκος ποδοσφαιριστής έχει προταθεί στον Άρη από τις αρχές του Δεκέμβρη αλλά οι «κίτρινοι» δεν προχώρησαν σε ουσιαστικές συζητήσεις μαζί του παρά τα όσα ανέφερε ο τουρκικός Τύπος. Υπήρχε σκέψη, συνεκτιμήθηκε το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τον τελευταίο του αγώνα, κυρίως όμως αποφασίστηκε ότι η ομάδα έχει μεγαλύτερη ανάγκη ενίσχυσης σε άλλες θέσεις. Ο τραυματισμός του Μπρούνο Γκάμα επανέφερε την περίπτωση του Βολκάν Σεν, δίχως βέβαια να έχουν αλλάξει τα δεδομένα σε σχέση με αυτά του Δεκέμβρη. Επίσης, αν προτιμηθεί η περίπτωση του Τούρκου ποδοσφαιριστή, δεν υπάρχει περίπτωση να μπει ο Άρης σε διαδικασία επαφών με τα ποσά που ανέφεραν οι Τούρκοι – περί των 500.000 ευρώ – στα δημοσιεύματά τους. Καταλήγοντας, ο Σεν δεν είναι προτεραιότητα, θα απασχολήσει εφόσον δεν προχωρήσουν άλλες περιπτώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα