Το «ευχαριστώ» του Γκαλέτι στον Ολυμπιακό (pic)

Το «ευχαριστώ» του Γκαλέτι στον Ολυμπιακό (pic)

Gazzetta team
Το «ευχαριστώ» του Γκαλέτι στον Ολυμπιακό (pic)

bet365

Την αγάπη του για τον Ολυμπιακό έδειξε για ακόμα μία φορά ο Λουτσιάνο Γκαλέτι με τον Αργεντίνο να ανεβάζει μια φωτογραφία ευχαριστώντας τους Πειραιώτες.Την αγάπη του για τον Ολυμπιακό έδειξε για ακόμα μία φορά ο Λουτσιάνο Γκαλέτι με τον Αργεντίνο να ανεβάζει μια φωτογραφία ευχαριστώντας τους Πειραιώτες.

Θα πάρουν νίκες οι Σαουθάμπτον, Σεβίλλη και Ρεάλ Μαδρίτης; Στο νέο Pamestoixima.gr τα φαβορί παίζουν σε σούπερ αποδόσεις.

Αγαπήθηκε όσο λίγους στο πέρασμά του από την χώρα μας και τον Ολυμπιακό και ο ίδιος δεν κρύβει τα συναισθήματά του για τους «ερυθρόλευκους». Ο λόγος για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία στο Insta Story του, ευχαριστώντας τους Πειραιώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα