«Πρόταση της Α.Ε.Κ. για τον Ντιένγκ»!

«Πρόταση της Α.Ε.Κ. για τον Ντιένγκ»!

Gazzetta team
«Πρόταση της Α.Ε.Κ. για τον Ντιένγκ»!

bet365

Το francefootball.fr επαναφέρει την υπόθεση του μέσου από το Μάλι για την Ένωση με ρεπορτάζ φιλολογικού επιπέδου για το καλοκαίρι... Το θέμα πάντως ουσιαστικά συντηρείται από την πλευρά του παίκτη και τους μάνατζέρ του.

Η περίπτωση του Αλιού Ντιένγκ είναι γνωστό ότι έχει απασχολήσει την ΑΕΚ. Το ίδιο δεδομένο είναι πως η ομάδα του στην Αλγερία έχει καταστήσει σαφές ότι ο ποδοσφαιριστής από το Μάλι δεν παραχωρείται τούτη τη μεταγραφική περίοδο. Γι' αυτό προφανώς και οι Γάλλοι και το francefootball.fr σε νέο σχετικό ρεπορτάζ του αναφέρεται σε πρόταση της πρωταθλήτριας Ελλάδας για τον ποδοσφαιριστή (περισσότερο σε φιλολογικό επίπεδο) με ισχύ για το καλοκαίρι.

«Εδώ και αρκετές εβδομάδες υπάρχει μια συζήτηση που οδήγησε σε πρόταση της ΑΕΚ για την απόκτηση του αμυντικού μέσου της Αλγέρι. Προσφορά 500.000 ευρώ έχει κάνει για τον ποδοσφαιριστή», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα στο οποίο γνωστοποιεί ότι η ομάδα στην οποία ανήκει δεν το δίνει τώρα για να κατακτήσει τον τίτλο και αναφέρει πως «η πρωταθλήτρια Ελλάδας κινείται τώρα και έκανε την πρόταση για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι». Το ζήτημα αυτό πάντως ουσιαστικά συντηρείται από την πλευρά του παίκτη και τους μάνατζέρ του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα