Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρτιν Τόνσο

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρτιν Τόνσο

Gazzetta team
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρτιν Τόνσο

bet365

Ο Μάρτιν Τόνσο υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1.5 έτους και η συμφωνία ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Άρης.

Το gazzetta.gr είχε αποκαλύψει τις συζητήσεις αλλά και τη συμφωνία του Άρη με τον 29χρονο Αργεντίνο και σήμερα (15/1) η ΠΑΕ Άρης την επισημοποίησε εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση. «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Martin Tonso. O 29χρονος Αργεντινός μέσος, που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1989 στην πόλη Godeken της Αργεντινής.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε επαγγελματικά την καριέρα του από τη Newell's Old Boys (2011-2015), ενώ επόμενος σταθμός ήταν η Colo-Colo (2015-2016). Στη χώρα μας ήρθε το 2016 για λογαριασμό του Ατρομήτου (τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου φόρεσε μια σεζόν), ενώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνίζονταν στον Αστέρα Τρίπολης», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

«Ομάδα και κόσμος, ενωμένοι, θα πετύχουμε το στόχο μας»

Στις πρώτες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Μάρτιν Τόνσο δεν έκρυψε τη χαρά του από αυτή τη συμφωνία. «Νιώθω χαρούμενος που ανήκω από σήμερα στον ΑΡΗ. Στόχος μου είναι να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό στην καινούργια μου ομάδα και πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα σ’ αυτό. Θα βοηθήσω τη νέα μου ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει το στόχο της. Μετά τη νίκη επί της Λαμίας, αισιοδοξώ ότι θα «χτίσουμε» ένα σερί νικών με τον ερχομό του νέου χρόνου, ώστε να καταφέρουμε στο τέλος να πετύχουμε το στόχο μας. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε μια θέση που οδηγεί στο Europa League. Έχω παίξει δύο φορές ως αντίπαλος του ΑΡΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης και μου έκανε εντύπωση η θερμή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του. Ομάδα και κόσμος, ενωμένοι, θα πετύχουμε το στόχο μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα