Άρχισε προετοιμασία ο Ολυμπιακός για τον ΠΑΣ χωρίς τον τραυματία Καμαρά

Δημήτρης Τομαράς
Άρχισε προετοιμασία ο Ολυμπιακός για τον ΠΑΣ χωρίς τον τραυματία Καμαρά

bet365

Ο Ολυμπιακός μετά το ρεπό της Δευτέρας ξεκίνησε προετοιμασία για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον τραυματία Καμαρά να παραμένει εκτός.
Οι Πειραιώτες άρχισαν τις προπονήσεις τους για το σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΣ εκτός έδρας. Ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να έχει εικόνα για το ματς του ΠΑΣ με την ΑΕΚ και είχε έναν προβληματισμό υπό την έννοια πως οι ομάδες μετά από βαριές ήττες μπορεί να βγάλουν πείσμα, αντίδραση και πιο καλή εικόνα και αυτά θα μεταφέρει στους παίκτες του. Εκτός προπονητικών πλάνων παραμένει ο τραυματίας Καμαρά, που ίσως χρειαστεί ακόμα και 10 μέρες να επανέλθει. Όσοι έπαιξαν με τον Λεβαδειακό έκαναν χαλάρωμα και οι υπόλοιποι κανονικό προπονητικό πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα