Με απουσίες η προπόνηση του ΟΦΗ

Με απουσίες η προπόνηση του ΟΦΗ

Gazzetta team
Με απουσίες η προπόνηση του ΟΦΗ

bet365

Στο γυμναστήριο, ένεκα των καιρικών συνθηκών και με απουσίες προπονήθηκε την Τρίτη (15/01) ο ΟΦΗ, καθώς οι Γιαννούλης, Στρέζος, Ντίνας, Σασί και Παπαστεριανός έκαναν ατομικό και θεραπεία.

Βαλένθια – Σπ. Χιχόν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η προπόνηση των «μελανόλευκων», που ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Το ιατρικό δελτίο του Νίκου Παπαδόπουλου είναι για άλλη μια φορά γεμάτο, αφού ο Γιαννούλης έκανε ατομικό εξαιτίας ενός σφιξίματος στον δικέφαλο, όπως και ο Ντίνας λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Εκτός ομαδικού προγράμματος έμεινε και ο Στρέζος, με την κατάστασή του πάντως να μην εμπνέει ανησυχία.

Ατομικό συνέχισε και ο Σάσι, λόγω των γνωστών ενοχλήσεων στη μέση, όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (20/01, 15:00). Από την πλευρά του ο Παπαστεριανός έκανε θεραπεία.

Εξάλλου για την αναμέτρηση στο Γεντί Κουλέ με τους Αγρινιώτες δεν υπολογίζεται ο Βαγγέλης Πλατέλλας, που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα