Ο Καραχάλιος ανανέωσε με τον Λεβαδειακό

Gazzetta team
Ο Καραχάλιος ανανέωσε με τον Λεβαδειακό

bet365

Ο 23χρονος μέσος επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Βοιωτούς μέχρι το καλοκαίρι του 2021
Κάτοικος Λιβαδειάς μέχρι και το καλοκαίρι του 2021 θα παραμείνει ο Ζήσης Καραχάλιος. Ο νεαρός χαφ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Βοιωτούς, που προχώρησαν στις σχετικές ανακοινώσεις.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Ζήσης Καραχάλιος ανανέωσε το συμβόλαιό του και παραμένει στην ομάδα μέχρι το 2021.
Ο Ζήσης Καραχάλιος γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1996. Ο 23 χρονος μέσος του Λεβαδειακού που πριν λίγες μέρες γιόρτασε τα γενέθλιά του είναι διεθνής και αρχηγός της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων.
Στη Λιβαδειά ήρθε τον Ιούλιο του 2016 από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα (2016-17) μέτρησε 14 συμμετοχές πετυχαίνοντας μάλιστα και 1 γκολ. Την επόμενη χρονιά (2017-18) μέτρησε 8 συμμετοχές και τη φετινή χρονιά (2018-19) μετράει 11 συμμετοχές στους 15 αγώνες της Super League. Συνολικά δηλαδή στο πρωτάθλημα μετράει 33 συμμετοχές και 1 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα