Οι μεταγραφές και ο Μπρούνο Γκάμα

Οι μεταγραφές και ο Μπρούνο Γκάμα

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι μεταγραφές και ο Μπρούνο Γκάμα

bet365

Ο Άρης έχει 16 ημέρες στη διάθεσή του για να προχωρήσει σε προσθήκες οι οποίες θα συμβάλλουν στη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του.

Βαλένθια – Σπ. Χιχόν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Οι «κίτρινοι» έχουν προσδιορίσει τους στόχους τους, εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής για συγκεκριμένους παίκτες κι αυτή η καθυστέρηση που παρατηρείται, δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε επαφές με άλλους παίκτες. Για παράδειγμα, από τα μέσα του Δεκέμβρη, ο Άρης προσπαθεί να αποκτήσει υπό τη μορφή δανεισμού τον 29χρονο Μικαέλ Αλφόνς ο οποίος ανήκει στην Ντιζόν. Πριν την αλλαγή προπονητή, ο έμπειρος αμυντικός δεν είχε καμία πιθανότητα συμμετοχών στον δεύτερο γύρο του γαλλικού Πρωταθλήματος, πλέον όμως (φαίνεται ότι) τα δεδομένα έχουν αλλάξει γι’ αυτόν. Μάλιστα, ήταν στην αποστολή της Ντιζόν στον τελευταίο αγώνα, ανεξαρτήτως του ότι δεν αγωνίστηκε.

Μια άλλη περίπτωση είναι αυτή του Λιντσέι Ροζ. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ανήκει στη Λοριάν με την οποία φέτος δεν μετρά πολλές συμμετοχές. Ο Άρης εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτησή του συνυπολογίζοντας ότι ο Ροζ μπορεί να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο της άμυνας. Το ζήτημα παραμένει σε εκκρεμότητα δεδομένου του ότι για τον έμπειρο στόπερ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες γαλλικές ομάδες.

Στο τραπέζι της συζήτησης θα μπει υποχρεωτικά και το ενδεχόμενο ενίσχυσης των επιθετικών άκρων. Αυτό θα εξαρτηθεί από το μέγεθος του τραυματισμού του Μπρούνο Γκάμα. Από χθες (14/1), οι άνθρωποι του Άρη εξέφρασαν τους φόβους του για ρήξη χιαστού και ο Πορτογάλος θα υποβληθεί σήμερα (15/1) σε μαγνητική τομογραφία ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν είναι μερική ή ολική. Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι προφανές ότι θα χρειαστεί η απόκτηση ενός παίκτη για τα επιθετικά άκρα καθώς ακόμη και στο θετικό ενδεχόμενο της μερικής ρήξης, ο παίκτης θα χάσει μεγάλο αριθμό αγώνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα