Προπονείται με τον Ατρόμητο ο Κουγιός

Προπονείται με τον Ατρόμητο ο Κουγιός

Νίκος Μαρούδας
Προπονείται με τον Ατρόμητο ο Κουγιός

bet365

Τον 20χρονο αριστερό μπακ χαφ που προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, δοκιμάζει τις τελευταίες 10 μέρες στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα ο Νταμίρ Κάναντι.

Στις προπονήσεις του Ατρόμητου συμμετέχει το τελευταίο 10ήμερο ο Σταύρος Κουγιός, ο οποίος δοκιμάζεται από τον Νταμίρ Κάναντι. Πρόκειται για 20χρονο αριστερό μπακ χαφ, ο οποίος το πρώτο μισό της σεζόν βρέθηκε στον Αήττητο Σπάτων.

Προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιάννης Αγγελόπουλος έχει εξαιρετική γνώμη για εκείνον και είναι ο άνθρωπος που τον πήρε για προπονήσεις στον Ατρόμητο. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν κάνει για τους Περιστεριώτες κι αν θα του δοθεί επαγγελματικό συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα