Φαβορί για Βρουσάι η Βίλεμ και διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων

Φαβορί για Βρουσάι η Βίλεμ και διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων

Δημήτρης Τομαράς
Φαβορί για Βρουσάι η Βίλεμ και διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων

bet365

Μέχρι την Τετάρτη θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Βίλεμ για τον Μάριο Βρουσάι με τις δύο ομάδες να είναι σε διαπραγμάτευση και αφού πρώτα ο νεαρός κλείσει με νέο συμβόλαιο στους Πειραιώτες.

Για τον νεαρό winger και τη Βίλεμ έχετε ήδη ενημερωθεί σχετικά. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός με τη Βίλεμ συζητούν για τον δανεισμό του Μάριου Βρουσάι αφότου πρώτα κλείσει και τυπικά με νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες. Ο Βρουσάι - που είχε το ενδιαφέρον του Πανιωνίου - είχε ως προτεραιότητά του το εξωτερικό με τις σχετικές πληροφορίες να αναφέρουν πως μέχρι την Τετάρτη μπορεί να έχει οριστικοποιηθεί το deal. Ο 20χρονος ακραίος είχε φέτος 6 ματς με 1 γκολ στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα